✓ Årets e-handlare 2023
✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Nasaline Nässköljare

Medicinteknisk produkt
94 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Smidig och lättanvänd nässköljare

  • Effektiv, skonsam och enkel sköljning av hela näshålan

  • Dämpar irritation i näsans slemhinnor

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

När gjorde du rent din näsa senast? Nasaline nässköljare är ett enkelt och effektivt sätt att ge din näshåla en grundlig rengöring. Nasaline är ett unikt verktyg framtagen för effektiv, skonsam och enkel sköljning av hela näshålan.

Vid en mängd olika tillstånd i näsa och bihålor blir slemhinnan irriterad och inflammerad med svullnad och ansamling av sekret och slaggprodukter. Detta har ofta näsan svårt att göra sig av med. Sköljningen spolar bort pollen, överflödigt slem, skorpbildningar, damm- och sotpartiklar. Irritationen i näsan dämpas och slemhinnorna återfuktas. Sköljning med saltvatten i näsan är en väl beprövad metod och har rekommenderats av läkare sedan långt tillbaka i tiden. Saltvattnet sköljs in genom den ena näsborren och kommer ut genom den andra.

Nasaline nässköljare rekommenderas med Nasaline salt. En doseringspåse Nasaline salt räcker till två sköljningar i vardera näsborre. Använd inte nässköljaren med vatten utan att först tillsätta salt då det han irritera slemhinnan och förvärra dina besvär.

Dosering & användning

En eller flera sköljningar med fylld behållare/spruta (60 milliliter) i varjer näsborre morgon och kväll eller vid behov. En doseringspåse Nasaline salt räcker till två sköljningar i vardera näsborre. Vid regelbunden användning rekommenderas att byta ut nässköljaren var tredje månad av hygieniska och funktionella skäl.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt och rumstemperatur

Sprutdel av plast med utrymme för 60 ml saltvatten och ett silikonstycke fastsatt på sprutans främre del. Sprutan innehåller inget latex.

Artikelnummer

7300009002481

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Nasaline

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine