Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

Elit Nutrition Strong Joint 90 kapslar

Strong Joint 90 kapslar

249 kr
Snabba fakta
  • Kosttillskott för en god ledhälsa
  • Innehåller Hydrolyserat kollagen, MSM och kurkumin
  • Berikad med järn, koppar och vitamin C
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Strong Joint från Elit Nutrition är ett kosttillskott som främjar ledernas hälsa och motverkar förslitning på dina leder och muskler. Utöver positivt effekter på leder och muskler består Strong Joint av ingredienser som har en positiv inverkan på hud samt hår.

I samband med fysisk träning eller en aktiv vardag påfrestar vi våra leder vilket kan leda smärtande leder. Strong Joint främjar ledernas förhållande och hälsa. Strong Joint är förstärkt med Collagen som bidrar till hudens elasticitet samt tillför nya byggstenar för våra leder och bindväv.

Sammansättningen i Strong Joint består av 9 hälsofrämjande ingredienser:

Hydrolyserat kollagen: Kollagen är ett protein som kroppen själv producerar. Dock sker det en ständig utsöndring av kollagen därav det är nyttigt med tillförande via kosten. Kollagen medverkar vid uppbyggnad av brosk, leder, hår, hud samt naglar. Kollagen återvinns även i organ som lungor, hjärta samt lever.

MSM: Är en naturlig svavelkälla som stöder en frisk bindväv såsom senor, ligament och muskler. MSM är även bra för hud, hår samt naglar.

Hyaluronsyra: Hyaluonsyra återfinns naturligt i hud, ledvätska, brosk mm. Hyaluronsyran har en avgörande roll i vår ledvätska. Effekten som hyaluronsyran har i kroppen kan liknas vid en stötdämpare. Effekten gäller även för leder där ämnet har en väldigt stötdämpande förmåga, vilket gör hyaluronsyra till en av de viktigaste komponenterna i bindväv, brosk, leder och muskler.

Vitamin C: C- vitamin är en vitamin och antioxidant som skyddar mot oxidativ stress samt bidrar till immunsystemets normala funktion.

Kurkumin: innehåller en hög andel antioxidanter. Antioxidanterna fungerar likt ett skydd för vår celler mot fria radikaler samt oxidativ stress.

Relaterade produkter