Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 199kr

Andra köpte också...

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics 50 kapslar

Probiotic Complex with Prebiotics 50 kapslar

242 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Förstärkt med prebiotika som ger näring till bakterierna
  • Förstärkt med inulin
  • 3,5 miljarder bakterier
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Den västerländska livsstilen och matvanorna tillåter inte alltid matsmältningen att komma lätt undan. Ofta behöver vi hjälp av naturliga och rena kosttillskott som gör matsmältningen mer redo att både ta emot och behandla näring.

Probiotic Complex innehåller fem olika välkända och beprövade mjölksyrebakteriestammar. I Terranovas Probiotic Complex är fruktooligosackarider (FOS) även tillsatt som tjänar som näring för de goda bakterierna i tarmarna. Dessutom maximeras allt av örtblandningen Magnifood® Complex. En produkt med dubbel verkan och dubbel effekt.

Burrorod är en av de mest värdefulla av alla växter i form av prebiotiska egenskaper. Roten innehåller en anmärkningsvärt hög andel av fruktooligosackarider (FOS), vilket gör det mycket användbart för att förbättra den gynnsamma tarmbakteriefloran. En av Burrorods prebiotiska föreningar, inulin, kan också bidra till att stödja ett friskt immunsystem.

Rödbeta är en bra källa för prebiotiskt oligosackarider och inulin.

Stabiliserat riskli (SRL) innehåller både olösliga och lösliga former av fibrer som stöder de egenskaper som probiotiska bakterier har, för att upprätthålla ett friskt matsmältningssystem. Av särskild betydelse är de nyttiga bakterier som innehåller fruktooligosackarider (FOS). FOS är en typ av icke-smältbar kolhydrat som fungerar som prebiotika, det vill säga att det förbättrar viabiliteten och/eller aktiviteten av den gynnsamma bakteriefloran i tarmen.

Innehåller inga tillsatser eller konserveringsmedel, vete, gluten, soja, jäst, eller socker. Produkten är lämplig för vegetarianer och veganer.

Relaterade produkter