Hela livets apotekKvick leverans & fri frakt över 99 krHelbra priser, såklart

Andra köpte också...

Skip Skin Sun 50 tab

Skin Sun 50 tab

157 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Ger en fräsch och solbrun hudton
  • Zink bidrar till normal hud
  • Används före, under och efter vistelse i solen
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Skin Sun innehåller betakaroten i hög dos, lykopen samt zink.Betakaroten är ett pigment som fungerar som ett förstadium till vitamin A. Kroppen använder det för att bilda vitamin A vid behov. Omvandlingen sker dock endast då det finns behov av extra A vitamin. Betakaroten är brun till färgen och lagras i hudens fettvävnad där den ger en fräsch gyllenbrun nyans till huden.Zink bidrar till att bibehålla normal hud.Lykopen finns naturligt i många röda frukter såsom vattenmelon, tomat och guava. Lykopen är precis som betakaroten en karotenoid.SkinSun är ett kosttillskott utvecklat för att användas före, under och efter vistelse i solen.

Dosering & användning

1 tablett per dag. Våran rekommendation är att du börjar använda SkinSun ca 2 veckor innan du planerar att vistas i solen. Används med fördel även en tid efter vistelse i solen.

Näringsinnehåll per daglig dos 1 tablett (% DRI*): Betakaroten 50 mg (ej fastställt) Zink 15 mg (150) Lykopen 2 mg (ej fastställt) *DRI = Dagligt Referensintag
Fyllnadsmedel [Di-Kalciumfosfat, Mikrokristallin cellulosa,Stearinsyra],Betakaroten, Zinkcitrat, Lykopen, Stabiliseringsmedel [Tvärbunden Natriumkarboximetylcellulosa] Ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyra,vegansk)
Artikelnummer7331563523280
KlassificeringKosttillskott
VarumärkeSkip
BeredningsformTablett

Relaterade produkter

Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron