✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Dynamic Code Test Med Självprovtagning - Fyra Könssjukdomar - Man

Medicinteknisk produkt
549 kr 

Snabba fakta

  • Test för självprovtagning hemma

  • Avser fyra könssjukdomar

  • Skickas in för analys till labb

  • Riktar sig till män

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

Om du misstänker att du har råkat ut för en könssjukdom kan du med detta självtest få svar på fyra av de vanligaste könssjukdomarna - klamydia, mykoplasma, gonorré och trikomonas. De smittar via oskyddat sex och kan ge symtom såsom sveda i underlivet, smärta i magens nedre delar och onormala flytningar. Du kan dock bära på smittan utan att känna några symtom.

Testet är avsett för hemmabruk och du får svar inom 24 timmar från det att testet nått labbet hos Dynamic Code. I testet medföljer allt du behöver för att göra en provtagning, samt tydliga instruktioner för hur du går tillväga. Läs alltid medföljande instruktioner noggrant innan användning av testet.


Om det skulle visa sig att du har en eller flera könssjukdomar hjälper Dynamic Code dig att gå vidare. De samarbetar med digitala vårdcentraler som kan hjälpa till att skriva ut e-recept för rätt antibiotika för rätt könssjukdom.
Skulle det visa sig att du har gonorré krävs det en odling av ditt prov för att du ska kunna få precis rätt antibiotika utskriven. Odlingen utförs av en SESAM-klinik/STD/STI-klinik eller motsvarande. Visar testet på gonorré, hjälper ynamic Code dig med remiss till en sådan klinik.

Både gonorré och klamydia lyder under smittskyddslagen och måste därför smittspåras. Du kommer därför att bli kontaktad av det landsting där du är folkbokförd om du har testats positivt för gonorré eller klamydia.

 

Spela Filmen

Dosering & användning

Detta test är avsett för män. Allt material du behöver för provtagning samt instruktioner finns i asken. Läs alltid instruktionerna noggrant innan du utför testet.

Testet utförs med hjälp av ett urinprov som skickas till Dynamic Codes laboratorium för analys. Provtagningsmaterial och instruktioner finns i paketet. Ger dig svar inom 2 dagar, 48 timmar från och med att testet har ankommit till labbet.

Artikelnummer

7350038490582

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Dynamic Code

Förpackningsstorlek

4 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine