Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden

Andra köpte också...

Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st
Elvie Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st

Kegel Trainer Bäckenbottentränare 1 st

1 987 kr
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Kniptränare med tillhörande app
  • Lätt att använda
  • Diskret
Hittas bland
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Elvie Trainer är den prisbelönta Kegeltränaren för din bäckenbotten. Placera enkelt i vaginan och koppla till appen för att få feedback i realtid när du tränar. Appen guidar dig igenom roliga, fem minuters träningspass för att förbättra intim hälsa, blåskontroll och postnatal återhämtning.

60% av kvinnor har aldrig upplevt orgasm och 1 av 3 kvinnor upplever att de har en svag bäckenbotten. Träning av bäckenbottens muskulatur hjälper till att bygga mer kontroll, känslighet och ger i sin tur starkare orgasmer. Med Elvie Trainer upplever 8 av 10 kvinnor förbättringar, varav 98% märker en skillnad på mindre än 6 veckor.

Elvie Trainer har utformats för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av dina knipövningar. Håll dig motiverad genom att se ditt träningspass i realtid, ställa in personliga mål och se dina resultat förbättras över tiden på den kostnadsfria appen. Biofeedback-teknik och sensorer upptäcker rörelse, mäter kraft, korrekt teknik och hur målen uppnås och vidhålls. Elvie Trainer kommer med en sleeve som tillval för anpassad storlek och ett diskret fodral som fungerar som laddare, vilket gör det enkelt att använda när som helst och var som helst.

De effektiva träningspassen har utformats av experter från Imperial College London och University of Oxford. Elvie Trainer rekommenderas av mer än 800 vårdpersonal över hela världen och är vinnare av mer än 15 design- och innovationspriser. Regelbunden Kegel träning förbättrar intim hälsa, kärnstyrka och blåskontroll, samt stöder graviditet och postnatal återhämtning. Men det är svårt att träna en muskel som du inte kan se - det är här Elvie Trainer fyller sin funktion!Elvie Trainer hjälper dig att få ut det mesta av dina kegelövningar genom att visualisera ditt träningspass i realtid, vilket ger motivation och korrigering av din teknik.

Dosering & användning

Hur man kommer igång: Elvie Trainer är kompatibel med iPhone och Android, vilket kräver iOS7 + och Android 4.3. Ladda ner appen och skapa ditt personliga konto. Elvie Trainer ansluter till appen via Bluetooth Low Energy.

Vi rekommenderar att du tränar tre gånger i veckan i fem minuter om dagen. Övningarna, som utformats med vägledning från intimvårdsspecialister, är effektiva och du kan börja se resultat efter fyra veckor.

Detta finns i boxen: Elvie Trainer Fodral med laddningsfunktion Tillhörande silikonhölje för anpassad storlek Snabbstartguide Micro USB-laddningskabel som har följande tekniska specifikationer: Kompatibilitet: Kompatibel med iPhone 4S, iPad 3 och Android telefoner 4.3 och nya versioner Material: Medicinsk silikon Batteri: 1 timmars laddningstid = 1 månaders batteri (normal användning) Mått: H80 x W35 x D30 mm Vikt: 25 g
Artikelnummer5060442520004
VarumärkeElvie
BeredningsformGel
Förpackningsstorlek1 st

Relaterade produkter

Tips & råd

Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron