✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Blomdahl Örhängen ST Bezel 5 mm Crystal 1 par

249 kr 

Snabba fakta

  • Klassiska örhängen med klara stenar

  • Tillverkade i ren medicinsk titan

  • Allergivänliga och snälla mot huden

  • Silverskimrande ytbeläggning

Beskrivning

Klassiska runda örhängen med stora gnistrande stenar. Tillverkade i ren medicinsk titan med silverskimrande ytbeläggning. Den silverfärgade ytbeläggningen kommer inte i kontakt med huden, utan förstärker bara silverkänslan i örhänget.

Dessa snygga örhängen levereras i en försluten ask (Clean pack) som förvarar dem hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill.

Blomdahls örhängen är utvecklade i samråd med hudläkare och är allergivänliga och snälla mot huden. Tillverkade i Sverige, under fullständig kontroll och dokumentation.

Dosering & användning

Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Ta av och rengör dina smycken regelbundet med tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre.

Hittas även bland

Artikelnummer

7330981156087

Varumärke

Blomdahl

Egenskap

Hygienartikel

Förpackningsstorlek

1 par

Relaterade produkter

Apohem Magazine