✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Blomdahl Örhängen MP 6 mm Flower Fuchsia 1 par

185 kr 

Snabba fakta

  • Hudvänliga örhängen med gnistrande lila kristaller

  • Tillverkade av ren medicinsk plast

  • Fria från nickel och andra skadliga ämnen

Beskrivning

Hudvänliga örhängen från Blomdahl, fria från nickel och andra skadliga ämnen. Örhängena är tillverkade i ren medicinsk plast med Swarovski-kristaller och utvecklade i samråd med hudläkare. De är lätta och bekväma att bära och det transparanta materialet gör att de vackra kristallerna i smycket framhävs ännu mer.

Blomdahls örhängen levereras i en så kallad Clean pack som förvarar smycket hygieniskt tills du öppnar förpackningen. Etiketten fungerar som ett sigill.

Tillverkade i Sverige, under fullständig kontroll och dokumentation.

Dosering & användning

Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Ta av och rengör dina smycken regelbundet med tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt.

Förvaringsinstruktioner

Tänk på att hantera dina hudvänliga smycken varsamt, så håller de sig fina länge. Ta av dig dina smycken när du duschar och undvik dessutom att få smink, hårvårdsprodukter, sprit och andra kemikalier på smyckena. Ta av och rengör dina smycken regelbundet med tvål och vatten, så behåller de sin lyster. För örhängen i medicinsk plast, innebär det dessutom att låsen sitter bättre. Örhängen i medicinsk plast är generellt sett tåliga, men stiften, krokarna och hängena är mjuka och behöver hanteras varsamt. Tryck ihop titanlåsens öglor något före användning, så sitter låsen bättre.

Artikelnummer

7330981150436

Varumärke

Blomdahl

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine