isApp=false

Sötning

Ibland behövs det lite socker, sirap eller honung för att söta upp mat och dryck. Hitta dina söta favoriter här!

Letar du efter något speciellt?

64 produkter

Sukrin

Syrup Caramel 450 g

Finns i lager
95 kr 

MGO

Manukahonung 450+

Finns i lager
439 kr 

Sukrin

Stevia Drops Neutral 30 ml

Finns i lager
86 kr 

Sukrin

Stevia Drops Caramel 30 ml

Finns i lager
86 kr 
Eko

Sukrin

Organic 400 g

Finns i lager
81 kr 

Sukrin

Plus 500 g

Finns i lager
119 kr 

Sukrin

Finesse Baking Sweetener 500g

Finns i lager
105 kr 

Sukrin

Gold 250 g

Få i lager
49 kr 

Sötning

Socker, sirap eller honung kan användas för att söta upp mat och dryck. Alla tre har sina unika egenskaper och vilken sort du väljer beror på vad du ska använda det till – och din personliga smak förstås. Socker är kaloririkt, så det är bra att använda det med måtta, oavsett om du väljer vitt socker, rörsocker eller farinsocker. Sirap är ett flytande sötningsmedel som tillverkas genom att koka ner sockerlösningen. Det finns olika sorters sirap där smaken skiljer sig lite mellan varje. Sirap är oftast sötare än socker och används för att söta och binda maträtter, såsom pecanpaj och krispiga lökringar. Honung är utöver den söta smaken rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter och smaken varierar beroende på var bina har samlat nektar. Häftigt, ellerhur? Honung kan även användas vid halsont och hosta, lös upp honungen i lite varmt vatten eller te eller ta en sked som det är. Det kan kännas lenande i halsen. Förutom socker, sirap och honung hittar du även flera olika sockerersättare från till exempel Nick´s, Rawpowder och evertaste food här.