- Hem
- Mat & dryck
- Skafferi
- Sötning
Sötning
Ibland behövs det lite socker, sirap eller honung för att söta upp mat och dryck. Hitta dina söta favoriter här!
Letar du efter något speciellt?

MGO
Manukahonung 600+ 250 g

Garant
Ekologisk Honung 400g

MGO
Manukahonung 300+ 250 g

Hermesetas
Flytande 200 ml

MGO
Manukahonung 100+ 250 g

Sukrin
Kalorifritt Sötningsmedel 500 g

Rawpowder
Kokossocker 250 g

MGO
Flytande Manukahonung 600+ 250g

Superfruit Foods
Raw Agave Syrup 250g

Sukrin
Gold 500 g

Sukrin
Melis 400 g

Sukrin
Syrup Maple 450 g

Sukrin
Stevia Drops Vanilla 30 ml

Sukrin
Syrup Gold 450 g

Hermesetas
Gold Lättströ Refill 90g

Powerfruits
Lindhagens Svensk Honung 500 g

Sukrin
Stevia Drops Neutral 30 ml

Sukrin
Organic 400 g

Manuka Lab
Manukahonung MGO 300+ 250 g

Sukrin
Syrup Caramel 450 g

Manuka Lab
Manukahonung MGO 525+ 250 g

Sukrin
Stevia Drops Caramel 30 ml

MGO
Manukahonung 450+
Sötning
Socker, sirap eller honung kan användas för att söta upp mat och dryck. Alla tre har sina unika egenskaper och vilken sort du väljer beror på vad du ska använda det till – och din personliga smak förstås. Socker är kaloririkt, så det är bra att använda det med måtta, oavsett om du väljer vitt socker, rörsocker eller farinsocker. Sirap är ett flytande sötningsmedel som tillverkas genom att koka ner sockerlösningen. Det finns olika sorters sirap där smaken skiljer sig lite mellan varje. Sirap är oftast sötare än socker och används för att söta och binda maträtter, såsom pecanpaj och krispiga lökringar. Honung är utöver den söta smaken rik på vitaminer, mineraler och antioxidanter och smaken varierar beroende på var bina har samlat nektar. Häftigt, ellerhur? Honung kan även användas vid halsont och hosta, lös upp honungen i lite varmt vatten eller te eller ta en sked som det är. Det kan kännas lenande i halsen. Förutom socker, sirap och honung hittar du även flera olika sockerersättare från till exempel Nick´s, Rawpowder och evertaste food här.