Hela livets apotekKvick leverans & fri frakt över 199 krHelbra priser, såklart

Andra köpte också...

Husk Mage i balans mjölksyra portion 28 st
-5%

Mage i balans mjölksyra portion 28 st

113 kr119 kr
Sommarreagäller t.o.m. 2021-08-08
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Kosttillskott
  • Fibrer och mjölksyrabakterier
  • Vid lös eller hård mage
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Husk Mage i balans är ett kosttillskott som innehåller en kombination av psylliumfibrer, mjölksyrabakterier och inulin. Mjölksyrabakterier finns naturligt i tarmfloran och psylliumfibrer hjälper till att stabilisera magen för att du ska kunna ha en normal matsmältning. Ett patenterat dubbelt överdrag skyddar mjölksyrabakterierna mot lågt pH värde i magen och gör så att produkten kan verka fullt ut. Psylliumfröskal är naturligt rika på kostfibrer och är snälla mot magen. I tarmen bildas en gel i tarmen som binder vätska till sig. Gelen gör lös avföring fastare, och hård avföring mer volym. Därför kan du använda Husk Mage vid problem både med lös och trög mage. Psylliumfröskal kan även bidra till normala kolesterolnivåer samt att bidra till en ökad mättnadskänsla. Du kan använda Husk så länge du känner ett behov av mer balans i magen. Husk kan även användas vid graviditeter då magen kan vara i obalans. Produkten kan användas av vuxna och barn över 12 år. Om du äter andra läkemedel rekommenderas det att du väntar med att inta Husk minst 1 timme före eller efter du har tagit din medicin.

Dosering & användning

Oöppnad förpackning förvaras torrt i rumstemperatur. Förvara öppnad förpackning i kylskåp. Tänk på att förvara produkten så att den är oåtkomlig för barn. Dosering för vuxna och barn över 12 år: Ta en portionspåse (5 gram) morgon och kväll. Blanda innehållet i påsen i ett glas med vatten, juice eller smoothie och drick direkt. Du kan även strö Husk Mage över yoghurt eller andra kalla rätter. Tänk på att alltid dricka minst ett glas vatten per 5 gram pulver. För liten mängd vätska kan orsaka förstoppning.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras torrt i rumstemperatur. Öppnad förpackning förvaras i kylskåp. (Förvaras oåtkomligt för barn)

Innehåll per daglig dos10 gPsylliumfröskal6,175 gInulin3,48 gMjölksyrabakterier1x108 CFU**CFU=colony forming unit
Ingredienser
Psylliumfröskal (Plantago ovata Forssk.), fibrer från cikoriarot (inulin), mjölksyrabakterier (Bifidobacterium lactis BL-2 och Lactobacillus acidophilus LH5)
Artikelnummer5702071382539
KlassificeringKosttillskott
VarumärkeHUSK
Allergener möjligaSenap, Sesamfrön

Relaterade produkter

Tips & råd

Vi på Apohem vill öppna dörren till ett hälsosammare liv.

10% på nästan allt! gäller t.o.m. 2021-08-01