Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

Suntribe All Natural Sport Zinc Stick SPF30 Tinted

189 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Beskrivning

Suntribe All Natural Sports Zinc Stick är en 100% naturlig zinksolkräm i ett bekvämt stift-format som passar alla typer av sport och friluftsaktiviteter. Suntribes naturliga formula är uppskattad för sin kombination av prestanda och miljövänlighet av professionella idrottare och äventyrare runt om i världen.

Mud Tint är Suntribes mest diskreta sportformula med en brun ton skapad av ekologiskt kakaopulver för att smälta in bättre i huden. Certifierat säker för koraller (reef safe) och marint liv. Denna tjocka, synliga formula är perfekt för att skydda ditt ansikte, öron, näsa och läppar. Anpassad för temperaturer under fryspunkten och ända upp till 30°c. Speciellt bra för tillfällen när du behöver hög resistens mot vatten och svett. Det praktiska stiftet låter dig enkelt ta på solkrämen utan att kladda ner fingrarna.

Solkrämen innehåller SPF 30 och bildar en hinna ovanpå din hud redan från första appliceringen, vilket skyddar mot både UVA & UVB-strålar. Den innehåller zinkoxid utan nanopartiklar, vilket är ett säkert UV-filter både för kroppen, koraller och marint liv. Helt fri från syntetiska kemikalier, konserveringsmedel och parfymer.

Hypoallergenisk - passar för barn och alla hudtyper.

Material: 100% kartong / papper. Plastfri.

Dosering & användning

Denna naturliga solkräm med zink är perfekt för applicering i ansiktet, särskilt näsa, öron och läppar. Tryck försiktigt med ett finger underifrån för att skjuta upp stiftet. Använd locket för att skjuta tillbaka stiftet när du stänger förpackningen.För ett långvarigt och kraftfullt skydd applicera ett tjockt synligt lager. Då kommer du vara skyddad när du tillbringar hela dagen med att surfa eller åka skidor. När krämen inte längre är synlig på huden är det en indikation på att du behöver applicera mer.Lätt att applicera vid alla temperaturer utan att behöva värma upp stiftet före användning. Var försiktig vid höga temperaturer då stiftet kan bli mjukt.Använd inom ett år från öppningsdatum.

Relaterade produkter

Apohem Magazine