Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

Suntribe All Natural Sport Zinc Stick SPF30 Retro Red 30g

189 kr 
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Suntribe All Natural Sports Zinc Stick är en 100% naturlig zinksolkräm i ett bekvämt stift-format. Det praktiska stiftet gör det enkelt att ta på solkrämen utan att kladda ner fingrarna och passar utmärkt som skydd för ditt ansikte, öron, näsa och läppar. Sports Zinc Stick är lätt att ta med sig och fungerar som solskydd till alla typer av sport och friluftsaktiviteter. 

Retro Red är Suntribes lekfulla sportformula och kommer i en röd färg skapad av det naturliga mineralet järnoxid. Certifierat säker för koraller (reef safe) och marint liv. Den lite tjockare, synliga formulan är anpassad för temperaturer under fryspunkten och ända upp till 30°C. Perfekt vid tillfällen när du behöver hög resistens mot vatten och svett. Tänk dig stora vågor, stormiga hav och höga berg.

Solkrämen bygger ett skyddande lager ovanpå din hud från första appliceringen och skyddar mot UVA & UVB-strålar (blockerar 97% av UVB-strålar). Den innehåller zinkoxid utan nanopartiklar, vilket är ett säkert UV-filter för kroppen, koraller och marint liv. Fri från syntetiska kemikalier, konserveringsmedel och parfymer. 

Hypoallergenisk - passar för barn och alla hudtyper.

Material: 100% kartong / papper. Plastfri.

Spela Filmen

Dosering & användning

Perfekt för applicering i ansiktet, särskilt näsa, öron och läppar. Tryck försiktigt med ett finger underifrån för att skjuta upp stiftet. Använd locket för att skjuta tillbaka stiftet när du stänger förpackningen.För ett långvarigt och kraftfullt skydd, applicera ett tjockt synligt lager. Då kommer du vara skyddad även när du tillbringar hela dagen med att surfa eller åka skidor. När krämen inte längre är synlig på huden är det en indikation på att du behöver applicera mer.Lätt att applicera vid alla temperaturer utan att behöva värma upp stiftet före användning. Var försiktig vid höga temperaturer då stiftet kan bli mjukt.Använd inom ett år från öppningsdatum.

Relaterade produkter

Apohem Magazine