✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Springyard Foot Deo 100 ml

108 kr 

Snabba fakta

  • Uppfriskande fotdeodorant som håller fötterna fräscha och väldoftande hela dagen

  • Unik formulering av naturliga oljor och antibakteriella ingredienser

  • Håller fötterna torra och fräscha hela dagen utan oro för dålig lukt och fotsvett

Beskrivning

Foot Deo är en uppfriskande fotdeodorant av bästa kvalitet som håller fötterna fräscha och väldoftande hela dagen. Med vår unika formulering av naturliga oljor och antibakteriella ingredienser kan du ta av dig skorna utan oro och njuta av friheten av att vara barfota. Fotdeon är tillverkad av naturliga oljor och innehåller lavendel, krysantemum och rädisrot som neutraliserar dålig lukt och förbygger bakterietillväxt. Dessutom innehåller den mentol, vilket ger en långvarig kylande effekt som lugnar och fräschar upp fötter (hela dagen). Fotdeon är dermatologiskt testad och tillverkad i Sverige med höga kvalitetsstandarder. Den är säker att använda på din hud och en viktig del av din fotvårdsrutin för friska och luktfria fötter hela dagen. Använd Foot Deo dagligen för att upprätthålla god fothälsa och undvika illaluktande fotsvett. Foot Deo håller dina fötter torra och fräscha hela dagen och låter dig fokusera på livet utan oro för dålig lukt och fotsvett. Beställ Foot Deo idag och upplev skillnaden själv!

Dosering & användning

Skaka flaskan och spray med ett avstånd på 15-20 cm på ren och torr hud. Låt lufttorka. Undvik att spraya på skadad eller irriterad hud. Används utomhus eller i ventilerat utrymme inomhus.

Förvaringsinstruktioner

Förvaras avskilt från värme och solljus i rumstemperatur.

Alkohol hold., butan, vatten, propan, isobutan, PEG-40 hydrerad castor olja, urea, parfym, farnesol, mentol, krysantemum parthenium extrakt, leuconostoc/rädisrot fermenteringsfiltrat, linalool, lavandula angustifolia (Lavendel) växtolja

Hittas även bland

Artikelnummer

7393274368413

Varumärke

Springyard

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

100 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine