Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradox 30 ml

425 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Supereffektivt anti-age-serum

  • Motverkar rodnad och ger lyster

  • Mjukgör och jämnar ut hudytan

Beskrivning

Serum Paradox verkar särskilt starkt genom de två ingredienserna squalane och Chilean Grape Seed Extract (GSPE). Squalane förekommer redan naturligt i huden och penetrerar både bra och djupt. Den verkar mjukgörande och arbetar sig ner i huden som en effektiv transportör av de andra aktiva ingredienserna. GSPE från Chile har ett särskilt högt innehåll av resveratrol och procyanidin, och verkar som skydd mot skador från hård UV-strålning. Ny forskning har visat att dessa ämnen också är anti-age-aktiva när de används på hyn och motverkar att rodnad, som vid Rosacea. Samtidigt jämnar de ut hudytan, så att huden är helt redo för perfekt makeup.
Ett bra tips är att blanda sin makeup med några droppar Serum Paradox på handryggen, det ger en speciell lyster och en helt jämn fördelning.

Dosering & användning

Applicera ca 2 droppar över hela ansikte och dekolletage på morgonen innan din efterföljande fuktkräm. Ett bra tips är att blanda sin makeup med några droppar SERUM PARADOXE på handryggen – det ger en speciell lyster och en helt jämn fördelning. Mer traditionellt läggs makeupen ovanpå en efterföljande dagcreme från Beauté Pacifique, så att den dagliga fuktighetsvården är säkerställd.

Artikelnummer

5705676001317

Varumärke

Beauté Pacifique

Egenskap

Parabenfri, Vegansk

Förpackningsstorlek

30 ml

Relaterade produkter

Tips & råd