Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

BABOR Ampoule Concentrates Active Night 14ml (7*2ml)

289 kr 
Ord.pris 579 kr (-50%)
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • 7 st engångsdoser som kur

  • Skönhetssömn i ampullform för användning till natten

  • Motverkar tecken på hudåldrande

  • Bygger upp hudens fuktbalans

Beskrivning

BABOR Ampoule Concentrates Active Night är exklusiv hudvård i sin mest koncentrerande form - hjärtat av BABORs behandlingar hemma och på salonger. Engångsdoserna är fullspäckade med småmolekylära ingredienser, förpackade i 2 ml sterila glasampuller. Hygieniskt och välbevarade ingredienser som ger aktiv hudvård som når djupare än ett serum.

Active Night är en engångsdos av aktivt koncentrat - mer aktivt än ett serum. Skönhetssömn i ampullform för användning till natten och en utvilad hud på morgonen. Aktiverar hudens förnyelseprocess under djupsömn, bygger en stark barriär och bevarar fukt med du sover. Bekämpar aktivt vardagens slitage på huden och motverkar tecken på hudåldrande. Så du kan vakna med vital och utvilad hud.

Dosering & användning

Appliceras efter rengöring. Använd bipackad plasthätta eller en servett för att täcka och bryta flaskhalsen. Placera plasthättan med skåran nedåt, håll ampullens nedre del med ett ordentligt grepp. Öppna ampullen genom att knäcka flaskhalsen längs den nedre färgmarkerade ringen. Häll koncentratet i handflatan och applicera på ansikte, hals och dekolletage. Följ upp med passande kräm.

Obs: Ampullerna är endast avsedda för utvärtes bruk.

Viktigt! Öppna ampullen enligt anvisningen. Om ampullen inte öppnas korrekt så kan glassplitter komma in i produkten, då ska produkten inte användas utan slängas. Produkt med glassplitter kan orsaka allvarlig skada.

Förvaringsinstruktioner

Rumstemperatur

Artikelnummer

4015165358718

Varumärke

BABOR

Förpackningsstorlek

14 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine