✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Probiotic Concentrate 30 ml

799 kr 

Snabba fakta

  • Färskproducerat oljekoncentrat som innehåller levande mjölksyrabakterier

  • Lactobacillus Reuteri, bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans

  • Innehåller naturliga mjukgörare och vegetabiliska oljor

Beskrivning

Det här är ett färskproducerat oljekoncentrat som innehåller levande mjölksyrabakterier, Lactobacillus Reuteri, som bidrar till en ökad mångfald i hudens mikrobiom och en hud i balans. Det är en minimalistisk hudliknande formula som har en återfuktande och vårdande effekt, förbättrar hudtexturen och ger en slätare och jämnare hud. Squalane, med samma egenskaper som hudens egen naturliga lipid squalene, verkar mjukgörande och förbättrar hudens elasticitet och barriär. Kombinationen av vegetabiliska oljor, jojobaestrar och lecitin skapar ett hudliknande lager som hjälper huden att återfå och bibehålla en bra struktur och stark barriär.

Dermatologiskt testad för känslig hud.

Dosering & användning

Applicera 1-2 pump koncentrat i handen. Blanda med önskad mängd fuktkräm och massera in på ansikte och hals. Koncentratet innehåller partiklar med mjölksyrabakterier som aktiveras när de blandas med fuktkräm. Kan användas både morgon och kväll.

Förvaringsinstruktioner

Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i kyl för bästa effekt av alla verksamma ingredienser.

Squalane, Hydrogenated Vegetable Oil, Jojoba Esters, Lactobacillus, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol Produktens innehåll kan uppdateras över tid, vänligen läs på förpackningen för uppdaterad innehållsförteckning.

Artikelnummer

7350122130547

Varumärke

Skinome

Egenskap

Bpa-fri, Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sockerfri, Sojafri, Vegansk

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

30 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine