✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Mineral Cleanser 50 ml

369 kr 

Snabba fakta

  • Färskproducerad återfuktande rengöringskräm

  • Tar effektivt tar bort smuts på huden men som inte torkar ut den eller stör hudfloran

  • Innehåller prebiotika

Beskrivning

Det här är en färskproducerad, återfuktande rengöringskräm som effektivt tar bort smuts på huden men som inte torkar ut den eller stör hudfloran. Bland de verksamma ingredienserna finns postbiotika, dvs ämnen som dina goda hudbakterier producerar naturligt, som binder vatten i huden och mineraler som absorberar fett och smuts. Den innehåller BHA-syra i låg dos (0,25%) som har en milt utjämnande effekt och är skonsam mot huden då den är inkapslad i lösliga prebiotiska fibrer. Andra nyckelingredienser är de hudegna substanserna squalane och glycerin, mjukgörande havreolja samt niacinamid. Dermatologiskt testad.

Skinome rekommenderar en hudvårdsrutin med rengöring enbart på kvällen. Under natten bildar huden unika fuktbindande substanser på huden. Tvätta inte bort dem, de bidrar till en bättre hudhälsa.

Dosering & användning

Fukta ansiktet med ljummet vatten. Massera varsamt ansikte och hals med en liten mängd rengöringskräm, ca 1-3 pump. Skölj med ljummet vatten. Skinome rekommenderar en hudvårdsrutin med rengöring enbart på kvällen. Under natten bildar huden unika fuktbindande substanser på huden. Tvätta inte bort dem, de bidrar till en bättre hudhälsa.

Förvaringsinstruktioner

Då detta är en färskproducerad rengöringskräm har den kortare hållbarhet än andra produkter. Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i rumstemperatur.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Stearic Acid, Glycerin, Kaolin, Coco-Betaine, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, C10-18 Triglycerides, Lactobacillus Ferment, Avena Sativa Kernel Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Squalane, Niacinamide, Dextrin, Polydextrose, Amylopectin, Sodium Cocoyl Isethionate, Salicylic Acid

Hittas även bland

Artikelnummer

7350122130509

Varumärke

Skinome

Egenskap

Bpa-fri, Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sojafri, Vegansk

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine