✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Rich Intense 50 ml

599 kr 

Snabba fakta

  • Färskproducerad fuktkräm avsedd att vårda och stärka torr och känslig hud

  • Vårdande ämnen som bidrar till att balansera mikrobiomet för en mer hälsosam hud

  • Naturliga lipider verkar mjukgörande och förbättrar hudens elasticitet

Beskrivning

Det här är en färskproducerad fuktkräm avsedd att vårda och stärka torr och känslig hud. Det är en hudliknande formula med hög andel vårdande ämnen som bidrar till att balansera mikrobiomet för en mer hälsosam hud. De naturliga fuktbindarna PCA och karbamid ger en intensivt återfuktande effekt. Tillsammans med erytritol bygger de upp och stärker hudens egen barriär för en förbättrad fuktbalans. Mineralerna zink och kalcium bidrar till att bibehålla hudens naturliga processer och en stark barriärfunktion. Squalane, med samma egenskaper som hudens egen naturliga lipid squalene, verkar mjukgörande och förbättrar hudens elasticitet. Dermatologiskt testad för känslig hud.

Dosering & användning

Applicera 1-3 pump av krämen i handen, eller den mängd som känns bra för dig och din hud, och massera på ansikte och hals. Kan användas både som dag- och nattkräm.

Förvaringsinstruktioner

Då detta är en färskproducerad fuktkräm har den kortare hållbarhet än andra produkter. Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i kyl för bästa effekt av alla verksamma ingredienser.

Aqua, Vegetable Oil, Squalane, Glycerin, Jojoba Esters, Acetyl Ethylhexyl Polyhydroxystearate, Glyceryl Stearate, BisDiglyceryl Polyacyladipate-2, Stearyl Alcohol, Ethylhexyl Acetoxystearate, Lactobionic Acid, Urea, Zinc PCA, Calcium PCA, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Sodium Hydroxide, Tocopherol

Artikelnummer

7350122130554

Varumärke

Skinome

Egenskap

Bpa-fri, Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sockerfri, Sojafri

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine