✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Andra köpte också...

Skinome Light Emulsion 50 ml

599 kr 

Snabba fakta

  • En lätt gelbaserad och återfuktande ansiktskräm

  • Ingredienser som efterliknar och skyddar hudbarriären

  • Bidrar till en långsiktigt god hudhälsa

  • Zink och niacinamid reglerar talgproduktionen och minskar tillsammans med laktobionsyra risken för tilltäppta och irriterade porer

  • Passar blandad/fet och aknebenägen hud.

Beskrivning

Det här är en färskproducerad fuktkräm med postbiotika, lecitin och arginin som efterliknar och skyddar hudbarriären. Formulan har en lätt konsistens och är specifikt utvecklad för att passa en kombinationshud, oljig samt aknebenägen hud.

Ektoin och karbamid hjälper huden att bibehålla fukt och niacinamid bidrar till en jämnare hudton och starkare barriärfunktion. Laktobionsyra har en milt exfolierande effekt som minskar risken för tilltäppta porer. Zink reducerar talgproduktionen och har en sammandragande effekt.

Dermatologiskt testad för känslig hud. Produkten kommer inom kort göra en mindre justering i innehåll, se på produkten för korrekt inci.

Dosering & användning

Applicera 1-3 pump av krämen i handen, eller den mängd som känns bra för dig och din hud, och massera på ansikte och hals. Kan användas både som dag- och nattkräm.

Förvaringsinstruktioner

Då detta är en färskproducerad fuktkräm har den kortare hållbarhet än andra produkter. Håller 12 månader från produktionsdatum i oöppnad förpackning och 6 månader efter öppnande. Du hittar tillverknings- och bäst före-datum på förpackningen. Förvaring i kyl för bästa effekt av alla verksamma ingredienser.

Aqua, Glycerin, Squalane, Ethyl Linoleate, Niacinamide, Jojoba Esters, Lactobacillus/Rice Ferment, Zinc Gluconate, Ectoin, Tetrasodium Tetracarboxymethyl Naringeninchalcone, Hydrogenated Lecithin, Lactobionic Acid, Stearyl Alcohol, Maltitol, Arginine, Tocopherol, Dehydroxanthan Gum, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide

Artikelnummer

7350122130561

Varumärke

Skinome

Egenskap

Laktosfri, Nötfri, Parabenfri, Parfymfri, Sojafri

Ursprungsland

Sverige

Förpackningsstorlek

50 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine