✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Loelle Hemp Seed Oil 100 ml

-10%
Eko
161 kr 
Ord.pris 179 kr (-10%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2024-04-30
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Näringsboost till hud, hår och naglar

  • Ekologisk hampafröolja

  • Hög kvalité

Beskrivning

Loelles hampafröolja ger en riktig näringsboost till hud, hår och naglar. Den vackert gröna oljan är fullproppad med vitaminer, antioxidanter och innehåller den kraftfulla antioxidanten Q10 som stöttar cellförnyelsen och kan hjälpa till att förebygga ålderstecken.

Oljan är rik på essentiella fettsyrorna omega 3 och 6 som stärker hudens eget barriärskydd och innehåller även den omtalade fettsyran GLA, gammalinolensyra,vars antiinflammatoriska egenskaper kan lugna och läka inflammerad hud samt eksem och psoriasis. Den torra oljan absorberas snabbt, verkar reparerande, hjälper till att binda fukt och passar känslig, torr, mogen och aknebenägen hud.

Hampafröolja gör huden slät och välmående, ger fin lyster till torrt frissigt hår och kan stärka naglar och nagelband. Hampafröolja är helt enkelt en riktig näringsbomb som passar alla som vill ge hud, hår och naglar lite extra näring och omtanke!

Loelles hampafröolja kallpressas varsamt ur frön från industrihampa och inte från bladen och ger därför ingen berusningseffekt. Loelles hampafröolja är 100% ekologisk, naturlig och av högsta kvalité.

Cannabis sativa oil

Artikelnummer

7350069280718

Varumärke

Loelle

Beredningsform

Olja

Egenskap

Ekologisk

Förpackningsstorlek

100 ml

Relaterade produkter

Apohem Magazine