✓ Fri frakt över 349 kr och vid recept

Frontline

Frontline är ett receptfritt djurläkemedel mot fästingar, loppor och löss hos hund och katt. Här hittar du Frontline i form av spray och spot-on lösning.

Letar du efter något speciellt?

14 produkter

Frontline

Skydda din hund eller katt mot fästingar, loppor och löss med Frontline. Ett av världens mest sålda och välbeprövade preparat mot objudna gäster hos hund och katt.

Frontline är ett receptfritt djurläkemedel som används för att förebygga och behandla fästingar, loppor och löss hos hundar och katter. Frontline används utanpå hunden eller kattens hud och päls, och finns både som spot-on lösning och som spray.

Hur fungerar frontline? Frontline innehåller en aktiv substans som gör att fästingar, loppor och löss dör när de kommer i kontakt med substansen.

Viktigt att tänka på
Frontline är speciellt framtaget för hundar och katter och finns i olika varianter beroende på djurets storlek. Det är viktigt att följa instruktionerna noggrant och endast använda Frontline på rätt djur och i rätt dos. Läs alltid bipacksedeln noga före användning så att dosering och applicering blir rätt.

Den här kategorin innehåller receptfria läkemedel. Tänk på att alltid läsa bipacksedeln innan du använder receptfria läkemedel.