✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Rhino Horn Nässköljningskanna Blå 1 st

Medicinteknisk produkt
139 kr 

Snabba fakta

  • Nässköljningskanna för rengöring av näsborren

  • Lämplig vid förkylning och allergi

  • Avlägsnar smuts och partiklar

  • Används med koksaltlösning

Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.

Beskrivning

När rengjorde du sist din näsa? Tänkte väl det. Det är inte helt enkelt att komma åt men emellanåt kan man ändå behöva rengöra inuti näsan. Till exempel vid förkylning, om du vistats i dammiga eller smutsiga miljöer eller för att lindra din pollen eller dammallergi.
Med Rhinohorn nässköljningskanna underlättar du det svåra jobbet. Den är enkel att använda för att avlägsna smuts och partiklar som fastnat i näsan. Du fyller kannan med ljummet saltvatten och sköljer därefter försiktigt en näsborrre i taget. Vi rekommenderar att du alltid läser bruksanvisningen noga innan du börjar använda din näskanna.

Nässköljning är en del av folkmedicinen i många länder och även en vedertagen behandlingsform inom modern medicin. Nässköljning är en naturlig, hälsosam behandlingsmetod som har levt kvar i yogatrditionen. Öron- näsa- och halsläkare rekommenderar ofta nässköljning till sina patienter.

Rhinohorn tillverkas av hårdplasten PEHD (polyethylene high density) som är miljövänlig och återvinningsbar. Plasten är bland annat fri från Bisphenol A, ftalater och kadmium.

Dosering & användning

Gör såhär:

Mät upp 1 tesked koksalt, ca 3 gram, och häll i nässköjningskannan. Fyll därefter på med 3 dl kroppstempererat vatten. Använd vanligt koksalt eller fint havssalt. Skaka kannan noga så att saltet löser upp sig.
För in näskannans pip i den ena näsborren från sidan och tryck lätt så att du känner att den sluter sig kring din näsborre. Håll huvudet över handfatet och håll in hakan lätt mot kroppen. Vrid därefter ditt huvud åt sidan och känn hur vattnet rinner in i ena näsborren och ut genom den andra. När hälften av vattnet gått åt rätar du på huvudet och upprepar proceduren på andra sidan. Efter en sköljning kommer lite vatten rinna ut genom näsan. För att tömma näsborren på vatten kan du stänga den andra näsborren och blåsa ut vattnet försiktigt.

Artikelnummer

7090001491184

Klassificering

Medicinteknisk produkt

Varumärke

Rhino Horn

Ursprungsland

Vietnam

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine