Snabb leverans & fri frakt över 199kr

Andra köpte också...

Strepsils Mint sugtablett 24 st

Läkemedel
56 kr
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Snabba fakta

  • Vid halsont

  • Effekt mot både bakterier och virus

  • Från 12 år

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Strepsils Mint är en sugtablett som du kan ta när du drabbats av en lindrig infektion i munhålan och fått ont i halsen. Läkemedlet har effekt mot både virus och bakterier och kan användas från 12 års ålder. Sugtabletten ska långsamt smälta i munnen och kan tas varannan till var tredje timme.

Strepsils halstabletter finns i olika smaker. Observera att åldersgränsen är 12 år på den med mintsmak och 6 år för övriga smaker.

Strepsils Mint ska inte användas av gravida eller ammande.  

Innehåller socker.

Dosering & användning

Vuxna: 1 sugtablett får vid behov sakta smälta i munnen varannan till var tredje timme.Högsta rekommenderade dygnsdos är 12 sugtabletter. Överskrid inte den rekommenderade dosen.Barn över 12 år: 1 sugtablett får vid behov sakta smälta i munnen varannan till var tredje timme. Högsta rekommenderade dygnsdos är 8 tabletter. Överskrid inte den rekommenderade dosen.Använd den lägsta dosen och den kortaste möjliga behandlingstid som behövs för att lindra symtomen. Strepsils Mint ska inte användas under graviditet eller amning.

En sugtablett innehåller: 2,4- diklorbenzylalkohol 1,2 mg och amylmetakresol 0,6 mg.En tablett innehåller: Xylitol, mentol, mintsmak, eukalyptusolja, sackaros, flytande glukos.

Hittas även bland

7046260265691
Receptfritt Läkemedel
Strepsils
Sugtablett
Storbritannien
24 st

Relaterade produkter

Tips & råd