Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Vi-Siblin S Granulat i dospåse 880 mg/g 50 st

Läkemedel
115 kr 
Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Vid både trög eller lös mage

  • Kan blandas ut med valfri mat eller vätska

  • Innehåller sötningsmedlet sorbitol

Det här är ett receptfritt läkemedel. Läs Bipacksedel noga före användning.

Beskrivning

Vid långvariga problem med trög eller lös mage, det vill säga då det tar längre tid att gå på toaletten och som inte förbättras av ändrad kost. Då kan Vi-Siblin hjälpa dig.

Vi-Siblin S är ett bulkmedel som ökar tarminnehållets volym, drar åt sig vatten och sväller. Vi-Siblin S hjälper vid både lös och trög mage genom att normalisera avföringen. Granulaten kan röras ut i valfri vätska eller blandas med mat. Tänk på att ta dem tillsammans med en riklig mängd vatten.

I början av en behandling kan det uppstå gasbildningar, därför är det bra att långsamt trappa upp fiberintaget för att minska risken för gasbilningar. Det är viktigt att ha tålamod eftersom det kan ta tid att uppnå full effekt.

Visiblin S är sötad med sorbitol.

Dosering & användning

För vuxna och barn från 2 år. Behandlingen påbörjas med en dospåse per dag, gradvis ökar du dosen tills att du uppnått resultatet du vill ha. Det tar ungefär 3-7 dagar, men har du en extra känslig mage ska du öka dosen sakta, under 1-2 veckor. Vuxna: 1 dospåse 2-3 gånger per dag.Barn över 6 år: 1 dospåse 2 gånger per dag.Barn 2-6 år: En halv dospåse 2 gånger per dag.Vi-Siblin S måste intas med vätska, rör om granulaten med till exempel vatten, mjölk, juice. Det går även att strö granulaten över gröt, filmjölk eller köttfärssås. Oavsett om du strör över mat eller rör om granulaten i vätska så bör du ta ett glas vätska till samtidigt. Kan användas av både gravida och ammande.

Artikelnummer

7046260351783

Klassificering

Receptfritt Läkemedel

Varumärke

Vi-Siblin

Målgrupp

barn

Beredningsform

Granulat

Förpackningsstorlek

50 st

Relaterade produkter

Tips & råd