Snabbt och smärtfritt direkt hem till dörren

Andra köpte också...

EasyHug Original Bärsjal Svart M

Slutsåld, Bevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!

Snabba fakta

  • Lättanvänd och praktisk bärsjal

  • Ingen knytning, spännen eller ringar

  • Barnet sitter ergonomiskt rätt

  • Passar från cirka 2 månaders ålder

Beskrivning

EasyHug är en enkel och praktisk, vävd bärsjal. Ingen knytning, inga spännen, inga ringar behövs. Bärsjalen består av två delar som bildar ett kryss fram och ett kryss bak på ryggen. Den är snabb att ta på och barnet sitter stabilt! Barnets tyngd fördelas jämt över axlar och rygg, vilket gör att EasyHug avlastar bättre än många bärselar. Bärsjalen kan därför användas både för kortare och längre stunder.Barnet sitter ergonomiskt rätt då det sitter vänt mot din mage i grodposition eller så kallad chest to chest. Denna position avlastar också bäst, eftersom barnet kommer väldigt nära dig som bär.

EasyHug är lämplig från cirka 2 månaders ålder, eller när barnet är så stabilt i rygg och nacke att hen trivs med att bli buret i upprätt ställning. Bärsjalen kan ge stöd för huvudet för ett litet barn eller ett barn som sover genom att ena slinga dras för bakhuvudet. Var alltid noga med att ditt barn sitter korrekt med fria andningsvägar.Vi rekommenderar att man bär kortare stunder i början, särskilt om man introducerar bärsjalen innan barnet är helt stabilt i nacken.Välja storlek? EasyHugs storlek beror på din egen storlek, inte på barnets. Du kan alltså använda samma bärsjal under hela perioden även när barnet växer. Enklast är att gå efter vilken storlek du normalt har i tröjor. EasyHug finns i Small, Medium och Large.

Dosering & användning

Det är enkelt att trä på EasyHug bärsjal. 1. Trä över ena slingan diagonalt från axel till midja. Slingorna ska bilda ett kryss fram och ett kryss bak.2. Trä över den andra slingan likadant från andra axeln till andra sidan midjan.3. Se till att delarna inte är snurrade och att de täcker hela axeln på båda sidor. 4. Lyft upp ditt barn vänt mot dig. Håll barnet nära kroppen och trä i benen och se även till att armarna är innanför tyget, närmst din kropp.5. Börja med den understa slingan. Räta ut tyget så att det täcker barnets rumpa från knäveck till knäveck. 6. Barnets tyngd ska nu vila i den understa slingan. Rätta därefter till den översta slingan så att även det tyget sitter från knäveck till knäveck. 7. Justera tyget på dina axlar och på koret bak om det behövs för jämn fördelning av tyngden. KLART! Tvättas i maskin 40 grader.

Tyg av 55% lin 45% viskos

Artikelnummer

9322123456795

Varumärke

EasyHug

Förpackningsstorlek

1 st

Relaterade produkter

Apohem Magazine