Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Andra köpte också...

Elexir Pharma Good Sex 120 kapslar
-25%

Good Sex 120 kapslar

246 kr329 kr
25% på Elexir Pharmagäller t.o.m. 2022-06-26
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Kosttillskott för ökad sexuell lust och prestationsförmåga
  • Innehåller Macarot, Ginseng och aminosyror
  • Passar både kvinnor och män
Det här är ett kosttillskott. Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Good Sex från Elexir Pharma är ett kosttillskott framtaget för ökad sexuell lust och prestationsförmåga och riktar sig till både män och kvinnor. Good Sex består av extrakt från Macarot, Ginseng, Tiggarnöt (Tribulus terrestris) och Damiana tillsammans med aminosyrorna L-Arginin och L-Citrullin.

Maca är en populär ingrediens i kosttillskott för ökad lust då den visat sig vara ett afrodisiakum och ökar sexlusten. Det är en rot som växer i Anderna på mycket hög höjd och kallas ibland även för peruansk ginseng, trots att den inte är besläktad med ginseng.

Ginseng (Panax ginseng) är även det en känd ört i den här typen av tillskott då den ger ökad energi och bidrar till både mental och fysisk prestationsförmåga.

Good Sex innehåller även växterna Tiggarnöt, som är det svenska namnet för växten Tribulus terrestris, samt Damiana som är en buske med gula blommor och doftande blad som växer vilt i Mexiko, Central- och Sydamerika.

Good Sex innehåller även aminosyrorna arginin och citrullin som är delaktiga i bildande av kväveoxid i kroppen vilket är kopplat till blodcirkulation.

Relaterade produkter

Tips & råd