Nätapoteket som gör det lätt att levaKvick leverans & fri frakt över 199krSchyssta priser, såklart

Andra köpte också...

Corega Protes hjälpmedel 66 st
-15%

Protes hjälpmedel 66 st

50 kr59 kr
Erbjudandetgäller t.o.m. 2021-10-10
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Rengöringstabletter för tandproteser
  • Dödar 99,9% av alla de bakterier som leder till dålig andedräkt, och avlägsnar beläggningar och missfärgninga
  • Har en frisk smak av mint
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

Eftersom proteser är mjukare än en vanlig tand krävs det en mycket mer skonsam behandling för att rengöra ytan på dem. Corega Tabs 3 Minutes har framtagits för att på bästa sätt rengöra en protes på enbart 3 minuter utan att repa den, samtidigt som den dödar 99,9% av alla de bakterier som leder till dålig andedräkt, och avlägsnar beläggningar och missfärgningar. Tabletten läggs i varmt vatten för att lösas upp, därefter ska protesen placeras där i för att låta behandlingen genomgå av sig själv. Corega har en frisk smak av mint och kan även användas för att rengöra bettskenor. Protesen ska ligga i vattnet i 3 minuter, och efter det ska vattnet slängas. Det får absolut inte drickas.

Dosering & användning

Lägg i en Corega tablett i varmt vatten (inte kokande) och låt sedan protesen ligga helt täckt i detta vatten i 3 minuter. Denna behandling bör genomföras ca två gånger om dagen.

Förvaringsinstruktioner

Lägg en Corega rengöringstablett i varmt vatten. (Vattnet får inte koka.) Se till att protesen är helt täckt av vatten. Låt protesen ligga i vattnet i 3 minuter eller över natten. För bästa resultat, använd en mjuk tandborste och borsta protesen lätt med rengöringsvattnet. Kasta sedan omedelbart vattnet. Skölj rengjord protes noggrant under rinnande vatten innan den sätts på plats igen. OBS: Stoppa inte brustabletten i munnen. Drick inte rengöringsvattnet eller skölj munnen med det. Rengör protesen eller bettskenan med Corega Tabs 3 Minutes två gånger per dag.

Corega protesrengöring är särskilt utformad för att rengöra tandproteser. Corega rengöringstabletter innehåller rengörande ämnen, brusämnen och oxidationsmedel för en effektiv rengöring som bidrar till en förstärkt antibakteriell verkan.Ingredienser: Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate, Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, CI 42090, CI 73015, CI 19140.
Artikelnummer8710464120290
VarumärkeCorega

Relaterade produkter

Tips & råd

Vi på Apohem vill öppna dörren till ett hälsosammare liv.

Hämta ut recept? Då är det fri frakt!