✓ Fri frakt över 299 kr och vid recept

Andra köpte också...

Oral-B Precision Clean CleanMaximiser-teknologi Tandborsthuvud 6 st

249 kr 

Snabba fakta

 • Borsthuvuden till Oral-B eltandborstar

 • Utvecklade med CleanMaximiser-teknologi

 • Ger överlägsen rengöring

Beskrivning

Oral-B:s förbättrade Precision Clean-tandborsthuvuden är utvecklade med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet för optimal borsthuvudprestanda och bästa möjliga rengöring. De unika borststråna borstar bort plack för en överlägsen rengöring tand för tand jämfört med en vanlig, manuell tandborste. Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.

 • De unika borststråna borstar bort plack för en överlägsen rengöring tand för tand jämfört med en vanlig, manuell tandborste.
 • Tar bort upp till 100 % mer plack för friskare tandkött jämfört med en vanlig, manuell tandborste
 • Med CleanMaximiser-teknologi som gör att bortstråna växlar färg från grönt till gult när det är dags att byta ut borsthuvudet.
 • Passar till alla Oral-B-handtag, utom Pulsonic och iO.
 • Dosering & användning

  Borstningsteknik: Fukta borsthuvudet och applicera önskad tandkräm. För att undvika att det skvätter kan du sätta borsthuvudet mot tänderna innan du sätter på tandborsten. När du borstar tänderna med ett av de oscillerande/roterande borsthuvudena från Oral-B ska du långsamt flytta borsthuvudet från tand till tand och borsta varje tandyta i några sekunder. För samtliga borsthuvuden gäller att du ska börja med att borsta utsidan av tänderna, sedan insidan och slutligen tuggytorna. Borsta alla fyra kvadranter i munnen lika noggrant. Tryck inte för hårt, utan låt helt enkelt tandborsten göra jobbet. Du kan också rådfråga din tandläkare eller tandhygienist om vilken teknik som är rätt för dig. Under de första dagarna när du använder en eltandborste kan tandköttet blöda något. Normalt upphör detta efter några dagars användning. Om det inte har upphört efter 2 veckors användning bör du kontakta din tandläkare eller tandhygienist.

  Tandläkare rekommenderar att man borstar tänderna två gånger om dagen i minst 2 minuter med fluortandkräm. Fluor ger bäst effekt om du inte sköljer med för mycket vatten efteråt.

  Byt ut borsten var tredje månad eller tidigare om borsthuvudet ser slitet ut.

  Oral-B erbjuder ett brett sortiment borsthuvuden för att passa dina personliga behov när det gäller munhälsa.

  Förvaringsinstruktioner

  Ej för barn under 12 år.Förvaras oåtkommligt för barn.Förvaras i rumstemperatur.

  Hittas även bland

  Artikelnummer

  4210201321798

  Varumärke

  Oral-B

  Ursprungsland

  Tyskland

  Förpackningsstorlek

  6 st

  Passar bra till

  Relaterade produkter

  Apohem Magazine