Nätapoteket som gör det lätt att levaKvick leverans & fri frakt över 199krSchyssta priser, såklart

Andra köpte också...

Aleppotvål 12% Lagerbärsolja 200g
Aleppotvål 12% Lagerbärsolja 200g
-10%
Eko

Aleppotvål 12% Lagerbärsolja 200g

80 kr89 kr
Erbjudandetgäller t.o.m. 2021-09-19
SlutsåldBevaka, så mejlar vi när den är tillbaka!
Snabba fakta
  • Härlig ekologisk tvål med oljor av hög kvalité
  • Passar både till kroppen och ansiktet
  • Mycket vårdande och mjukgörande
Hittas bland
Beskrivning
Instruktioner
Innehåll
Produktfakta
Produktomdömen

En äkta Aleppo tvål kombinerar olivoljans mildhet med lagerbärsoljans välgörande egenskaper och blir en livslång vän. Tvålarna innehåller enbart oljor av mycket hög kvalité.

Denna tvål är certifierad och är av högsta kvalitet och skall inte förväxlas med billigare kopior av Aleppo tvålar. Det finns en flera tusen årig historia i tillverkning av tvålen. Än idag tillverkas tvålen efter samma metoder och tillåts mogna i 8-12 månader innan färdig produkt. Så den tvål du håller i din hand är inte vilken tvål som helst utan även ett mångtusenårigt hantverk som vi är måna om att bevara.

Aleppotvålen innehåller enbart naturlig olivolja, lagerbärsolja samt vatten och kan användas som både kropp och ansiktstvål. Tvålarna är mycket vårdande och passar bra för torr och känslig hud. Den höga kvalitén och dess renhet gör även tvålarna lämplig som babytvål. Det finns en anledning till att man aldrig byter tvål efter att ha provat en äkta Aleppo tvål.

Dosering & användning

Tvålarna kan användas som både kropp och ansiktstvål. Det har visats att tvålen med olivolja och 12% lagerbladsolja är en utmärkt tvål för tonårshy. Den fungerar även mycket bra som schampo, samt raktvål.

På grund av lagerbärsoljans antiseptiska, återfettande samt milda egenskaper är tvålen även en utmärkt intimtvål. De fina oljorna från tvålarna kan också användas som hårvax.

Tvålarna kan även användas för fläckborttagning på kläder (fettfläckar). Till sist kan nämnas att tvålarna även löddrar i saltvatten.

Olea europaea fruit oil, Laurus nobilis fruit oil (4%, 12%, 20%, 30%), Aqua, (Sodium hydroxide*) *( används vid alla förtvålningsprocesser, finns inget kvar I färdig produkt)
Artikelnummer3760323060118
VarumärkeAlepeo
BeredningsformOlja
EgenskapEkologisk

Relaterade produkter

Tips & råd

Vi på Apohem vill öppna dörren till ett hälsosammare liv.
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron