Snabb leverans, såklartFri frakt vid recept eller köp över 199krSchyssta priser och erbjudanden
Allergi
Baby & barn
Djur
Elektronik
Förkylning
Hjälpmedel & säkerhet
Hudvård
Hushåll
Hårvård
Intimvård
Mage & tarm
Mat & dryck
Munvård
Presenter
Sex & lust
Sluta röka
Smink
Sår, bett & stick
Träning
Viktkontroll
Vitaminer & kosttillskott
Välmående
Värk & feber
Ögon & öron

Fri frakt vid recept eller köp över 299kr

Andra köpte också...

AIRNATECH FFP2 Andningsskydd 10 st
AIRNATECH FFP2 Andningsskydd 10 st
Medicinteknisk produkt

FFP2 Andningsskydd 10 st

125 kr
Finns i lagerHos dig inom 1-2 vardagar
Snabba fakta
  • Filtrerande FFP2-munskydd i 5 lager
  • Skydda både dig själv och omgivningen
  • Filterar luftburna partiklar
  • Framtagna av svenska legitimerade apotekare
Det här är en CE-märkt medicinteknisk produkt.
Beskrivning
Instruktioner
Produktfakta
Produktomdömen

Skydda både dig själv och omgivningen med ett FFP2 andningsskydd från Airnatech, ett vikbart engångsskydd tillverkat i fem lager. Andningsskyddet filtrerar bort minst 94 % av smuts och främmande små partiklar i luften och skyddar bäraren mot luftburen smitta, partiklar i luft, rökdimmor och aerosoler.
Munskyddet är ergonomiskt utformat för att vara bekvämt att bära och sitta skönt över näsa och mun. Det anpassar sig efter ansiktet och underlättar andningen.

Avsedda för engångsbruk och ska bäras i högst 8 timmar.

Airnatech FFP2 andningsskydd är framtagna av svenska legitimerade apotekare. CE-märkta och godkända enligt den fullständiga europeiska standarden EN149:2001+ A1:2009. Klass FFP2 NR.

Förpackningen innehåller 10 st vita munskydd. Tillverkade i Spanien.

Vad är en FFP-mask?
För att skydda sig mot skadliga aerosoler och små partiklar i luften kan man använda ett FFP filtrerande andningsskydd. FFP-masker är s.k. halvmasker, dvs de täcker mun, näsa och haka. Det är viktigt att man använder skyddet på rätt sätt och att det sluter tätt intill huden. Du kan alltså inte ha skägg när du använder en FFP-mask. Till skillnad från ett vanligt munskydd är FFP-maskerna avsedda att skydda bäraren från partiklar i luften.

FF står för ”Filtering Facepiece” (filtrerande ansiktsskydd) och P för "Particles". FFP-masker finns i tre skyddsklasser (1-3) som filtrerar olika stora partiklar, där 1 ger lägst skydd och 3 ger högst skydd. FFP-masker är certifierade enligt standarden EN 149.

FFP1: Andningsskydd avsedda för miljöer där det inte förekommer farliga aerosoler eller damm, där masken främst ska filtrera bort damm så att man inte andas in det. Filtrerar minst 80% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används inom t ex byggindustrin.

FFP2: Andningsskydd avsedda för miljöer där skadliga partiklar kan finnas i luften. Filtrerar minst 94% av partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Används ofta i yrken där man kommer i kontakt med skadligt damm, aerosoler eller rök.

FFP3: Andningsskydd som filtrerar 99% av alla partiklar i storlek upp till 0,6 μm. Skyddar mot bla asbest och används ofta inom t ex kemiindustrin.

Även om du använder munskydd, tygmask eller andningsskydd är det fortsatt viktigt att stanna hemma när du känner dig sjuk, tvätta händerna på rätt sätt med handtvål eller i andra hand handsprit, samt hålla avstånd till andra i tider av förkylning och coronavirus. Ta hand om dig!

Detta är en hygienprodukt. Returrätt gäller endast vid obruten plombering.

Relaterade produkter