Alltid fri frakt vid recept
Snabb leverans & fri frakt över 249kr

Andra köpte också...

Astion Face Cream 50 ml

89 kr 
Ord.pris 99 kr (-10%)
Erbjudandetgäller t.o.m. 2023-01-31
Finns i lager, hos dig inom 1-2 vardagar

Beskrivning

Astion Fave Cream är en ansiktskräm som är speciellt utvecklad för torr hud i ansiktet. Det är också lämpligt för daglig hudvård vid eksem och ansiktspsoriasis. 

Dagkrämen innehåller den patenterade aktiva ingrediensen Dermadexin®. Dermadexin® har den unika egenskapen att den både lindrar mot klåda och återuppbygger hudens naturliga skyddande barriär genom att skapa an skyddande barriär över den irriterande huden.

När du använder Astion Face Cream i din dagliga hudvårdsrutin kommer du att uppleva att din hud blir mjukare, bibehåller sin naturliga fukt och blir därmed mer hälsosam. 

Passar både vuxna och barn.

Dosering & användning

För vuxna och barn.

Provar gärna krämen på ett litet området innan du använder det för första gången. 

Om du har mycket torr hud, kom ihåg att applicera krämen så snart du rengjort ansiktet. Vi rekommenderar att du rengör ansiktet med Astion Micellar Gel. Tvätta händerna innan du applicerar krämen i ansiktet - applicera helst morgon och kväll. 

Ofta glömmer vi att nacken och bröstet bör vara en del av våra rutiner när vi applicerar kräm i ansiktet. Du kan därför också dra nytta av att smörja din nacke och bröstet med krämen.

Hittas även bland

Relaterade produkter

Tips & råd